Behangwerk

Teunissen
Vastgoedonderhoud

Behang

Behang lijkt momenteel weer meer “in” te zijn dan dit een lange periode geweest is. Wij leveren behang van de meest vooraanstaande merken. U kan voor het uitzoeken van behang een stalenboek van ons in bruikleen nemen om thuis te kunnen beoordelen welk behang gewenst is.

Daarnaast bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om het behang voor u aan te brengen. Hiervoor hebben wij vakkundige medewerkers in dienst.

Glasweefsel / glasvlies

Veelvuldig wordt momenteel glasweefsel en glasvlies toegepast in woningen, kantoren, hotels e.d. De keuze van dessign is enorm. Wij verwerken het glasweefsel voor grote projecten met behulp van de “waterbak” maar ook met lijmmachines wat ons in staat stelt om tegens concurrerende prijzen snel en vakkundig het materiaal te kunnen verwerken.

Glasweefsel kan na het aanbrengen in elke gewenste kleur worden afgewerkt.

Vescom

Voor diverse projecten hebben wij de wandafwerking van het merk Vescom toegepast. Dit kwalitatief hoogwaardig product heeft door zijn specifieke eigenschappen de hand van een vakman nodig.

Fotobehang

Veel toegepast momenteel is het fotobehang. U kunt kiezen voor bestaande afbeeldingen, of uw zelf gemaakte foto in behang laten afdrukken.

Schilderwerk

Schilderen is een vak. Niet alleen de uitvoerende vakman is van belang maar ook de kennis van de toe te passen producten. Vraagt u bij ons een offerte aan dan ontvangt u niet alleen een opgave, maar ook een advies.

Binnenschilderwerk

Binnen werken we als vakman al jaren met de watergedragen producten. Niet alleen is dit beter voor het milieu, de gezondheid van onze collega’s en van u, maar ook hebben watergedragen producten voordelen. Zo verkleuren de acrylaatverven niet of veel minder waardoor u langer plezier heeft van de lichte kleuren.

Buitenschilderwerk

Ook buiten zijn wij als bedrijf vooruitsrevend met de nieuwe watergedragen producten. Deze worden regelmatig toegepast en sinds dit jaar doen wij dit ook in samenwerking met Sigma met de nieuwe spray techniek, speciaal ontwikkeld voor buiten.