Binnenschilderwerk

Teunissen
Vastgoedonderhoud

Proffesionele schildersbedrijven dienen binnen te werken met watergedragen (oplosmiddel vrije) producten. De verwerking van deze producten en de toepassing hiervan vergt de nodige ervaring.

Inmiddels zijn er ook meerdere applicatiemogelijkheden om op een goede manier de verven te verwerken. Schildersbedrijf Glashandel Teunissen beschikt over de nodige kennis, gereedschap en vakkundige medewerkers om met deze producten een goed en strak eindresultaat te behalen.

Behangwerk

Behang is weer populair. Wij verwerken vaak door derden aangeleverd behang. Ook van het merk Vescom verwerken we behang.

Schilderwerk

Schilderwerk binnen of buiten voeren we uit met uiteenlopende fabrikanten. Zo werken we met Sigma, Veveo. Caparol, Sikkens, Wijzonol, Remmers, Keim en vele andere vooraanstaande merken. Ook is het mogelijk om via ons door de genoemde fabrikanten geheel vrijblijvende en kosteloze adviezen te laten maken.

Buitenschilderwerk

Buiten is het schilderwerk niet alleen van belang voor de bescherming ook de verfraaiing speelkt een belanmgrijke rol. Maar verf heeft nog een functie. het is tevens een indicator. Barst de verf om komt deze er helemaal af dan is er vaak meer aan de hand. Lekkages van dakgoten bijvoorbeeld.