Kleuradvies

Wij bieden u ook de mogelijkheid om vóór aanvang van de werkzaamheden een kleuradvies te overhandigen. Dit geeft u vooraf een goed beeld van de gewenste kleuren op of in uw te behandelen object.

Daarnaast helpt het, indien nodig, bij het aanvragen van toestemming bij de gemeente.

Kleuren zijn heel persoonlijk en vaak is het moeilijk om een goede indruk te krijgen van het eindresultaat met de toepassing van een andere kleurstelling.

Passen de kleuren die u elders gezien heeft wel op uw woning en wat doen de gewenste kleuren naast de kleuren welke niet veranderen? Bijvoorbeeld het metselwerk.

Wij zijn in staat om vooraf digitaal uw te schilderen object, buiten of binnen, van de gewenste kleuren te voorzien waardoor u middels een foto een goede impressie krijgt.

Uiteraard ondersteunen wij u hierbij met de nodige adviezen. Ook werken wij nauw samen met een binnenhuisarchitecte die wij indien gewenst bij het traject kunnen betrekken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Belt u ons gerust geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

03 41 – 41 60 41

Schildersbedrijf Glashandel Teunissen, Allround in Vastgoed Onderhoud en meer!

 

Het maken van de kleuradviezen is niet vrijblijvend. Indien het gaat om sec. het maken van een advies dan zijn hier kosten aan verbonden. Bij gunning aan Schildersbedrijf Glashandel Teunissen voor de uitvoering van de werkzaamheden gelden zeer scherpe tarieven!