Buitenschilderwerk

Teunissen
Vastgoedonderhoud

Vanaf januari 2010 dienen de verfproducten te worden aangepast aan de nieuwe richtlijnen van de EU. Hierdoor zijn veel producten aangepast omdat deze niet meer voldeden aan deze nieuwe richtlijnen.

Naast de producten zijn proffesionele bedrijven verplicht om werkzaamheden volgens de ARBO wetgeving uit te voeren. Dit is dan ook de reden dat er  vaker gebruik gemaakt wordt van hoogwerkers en steigermateriaal. Uiteraard is dit veilig werken op hoogte niet alleen positief voor de medewerkers, maar ook voor het resultaat van het schilderwerk.

Voor het buitenschilderwerk geldt dat deze van een groot aantal factoren afhankelijk is.  Klimatologische omstandigheden zijn van invloed op de levensduur van schilderwerk, maar ook op de periode van applicatie. De staat van het binnenschilderwerk is tevens van invloed op de levensduur van het buitenschilderwerk en zo zijn er nog tal van voorbeelden te noemen.

Het gaat niet alleen om de kleur en de glansgraad, er komt meer kijken bij goed onderhoud. Wij adviseren u dan ook om het onderhoud van uw woning serieus te nemen en u altijd goed te laten informeren.

Behangwerk

Behang is weer populair. Wij verwerken vaak door derden aangeleverd behang. Ook van het merk Vescom verwerken we behang.

Binnenschilderwerk

Schildersbedrijf Glashandel Teunissen beschikt over de nodige kennis, gereedschap en vakkundige medewerkers om met deze producten een goed en strak eindresultaat te behalen.

Schilderwerk

Het is mogelijk om via ons door vooraanstaande fabrikanten geheel vrijblijvende en kosteloze adviezen te laten maken. Wij adviseren dit vaak voor verenigingen van eigenaren om een goede uitgangspositie te creëren voor de uitvraag.