Geharde beglazing

Teunissen
Vastgoedonderhoud

Voor het leveren van geharde beglazing voor douchewand of scheidingswand zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Daarnaast zijn er tal van bevestigingsmaterialen welke de uitstraling van het gewenste eindresultaat kan beinvloeden. Wij kunnen u hierin voorzien van vakkundig advies als ook van ideeen om u wensen tot uiting te laten komen.

Hier ziet u een geheel glazen scheidingswand welke tien centimeter losstaat van de grond door middel van glasdragers.
Project: Krijco Harderwijk, Bruggestraat

geharde_beglazing

Isolatieglas

Isolatieglas komt voor in veel verschillende samenstellingen. Juist nu is isoleren weer een belangrijk onderwerp vanwege de steeds hogere stookkosten. in bestaande situaties kijken we dan niet alleen naar de isolerende beglazing maar ook naar de andere details die van invloed kunnen zijn. Ook daarover kunnen wij u adviseren.

Monumentenglas, enkel glas en spiegels

Enkele beglazing, figuurglas, gelaagd veiligheidsglas, brandvertragende beglazing of monumentenglas. Het traditionele werk zoals stoppen van ramen doen wij als onderhoudsbedrijf nog dagelijks. Ook werken we nauw samen met Van Ruysdael.

Beglazing

Hardglazen douchedeuren of geheel glazen scheidingswanden verzorgen we ook. Daarnaast werken we samen met vooraanstaande partijen op het gebied van beloopbare begalzing en andere bijzondere toepaasingen.