Teunissen

Teunissen

Schildersbedrijf Glashandel Teunissen bv is gestart in december 2001 aan de Buys Ballotstraat te Harderwijk. Vanaf januari 2002 zijn de eerste medewerkers in dienst gekomen. Veel van de medewerkers die ook na hen zijn gekomen zijn nog steeds in vaste dienst. Dit geeft aan dat zij betrokken zijn bij het bedrijf en dit komt ten goede van de inzet en de uiteindelijke kwaliteit.

Sinds augustus 2003 zijn wij gevestigd aan de Fahrenheitstraat 58-60 te Harderwijk. Hier beschikken we over voldoende opslagcapaciteit voor onze materialen en gereedschap. Door het in eigen beheer hebben van zowel klimmateriaal, heaters, straalapparatuur, spuitapparatuur, afschermmateriaal e.d. zijn wij in staat om op een correcte manier met de juiste apparatuur onze werkzaamheden uit te voeren en concurrerende offertes uit te brengen.

Offertes en adviezen voor de uitvoering van onze kernactiviteiten, beglazing, schilderwerk en herstelwerk, zijn overzichtelijk, duidelijk en worden geheel vrijblijvend verzorgd. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor digitale kleuradviezen.

Wij werken uitsluitend met vooraanstaande verfproducenten en glasleveranciers. Onze flexibele vakantieperiodes zorgen er voor dat wij het hele jaar inzetbaar zijn.

Voor aanvragen kunt u de betreffende link gebruiken of contact met ons opnemen onder telefoonnummer: 0341 – 41 60 41.

Schildersbedrijf Glashandel Teunissen is aangesloten bij de Koninklijke vereniging FOSAG.

Adres gegevens

Fahrenheitstraat 58/60
3846CD, Harderwijk
0341-416041